Samsunspor Dergisi’nin Yeni Sayısı Tanıtıldı

Samsunspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz ile Samsunspor Dergisi Resmi Editörü Mehmet Cem...

Samsunspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz ile Samsunspor Dergisi Resmi Editörü Mehmet Cem Akalın basın toplantısı düzenleyerek derginin yeni sayısını tanıttı.

Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan basın toplantısında konuşan Mehmet Cem Akalın, “Samsunspor Dergimizin Ekim 2012 sayısı piyasaya çıktı. Musa Aydın, Ali Kemal Gedikli, H. İbrahim Pekşen, Necati Öksüz, Lokman Gör ve Şenol Demirci röportajlarının yanı sıra Kere, Erdem, İmdat Aslan ve Ahmet Usta söyleşilerini de bulabileceğiniz dergimiz Samsunspor Store ve Atakum Errea’da satışa çıktı. Bu ay içerisinde satış ağımızı genişletmeyi planlıyoruz. Derginin ana sponsor sorununu halen çözebilmiş değiliz. Bu konuda Samsun’da iş yapan firmalara kapımız açık, desteklerini bekliyoruz. Abone sayımızı artırmamız gerekiyor. Abone olmak için, Nuri Asan Tesislerimize ve 56’lardaki Samsunspor Mağazamıza uğrayabilirler. Yıllık ücreti 100 TL olan derginiz ücretsiz olarak PTT Kargo ile adrese teslim ediliyor" dedi.

Reklam
Reklam

Samsunspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz ise, “2009 yılında İletişim Yayınları’ndan çıkan Samsunspor kitabımız ‘Kırmızı, Beyaz, Siyah’ geçen sene 2. baskısını yapmıştı. Piyasada kalmayan ve baskısı tükenen kitabımızın 3. baskısı önümüzdeki hafta çıkacak. Kitabımız, başta Samsunspor Store’lar olmak üzere Türkiye ve Samsun’un seçkin kitapevlerinde de satışa sunulacak" diye konuştu.

ÜYE OL, ÜYE KAL

Yılmaz şöyle devam etti: "Yönetimi aldıktan sonra Samsunspor'un, Samsunsporlulara açılması düşüncesiyle başlattığımız kongre üyeliği kampanyamızda yaklaşık 150 kişi kongre üyesi olmuştur. 33 bin lira civarında bir aidat ve giriş ücreti geliri elde edilmiştir. Samsunsporlu olan herkese kongre üyeliği kapısı açıktır. Tesislerimize gelerek evraklarınızı teslim edebilirsiniz. İki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, orada doldurulacak başvuru formu ve 220 TL ücret. Ayrıca halen üye olup da aidatlarını ödeme fırsatı bulamayan üyelerimize buradan bir kez daha çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen aidatlarınızı ödeyiniz. Ayrıca bizim dönemimizde şu ana kadar kimsenin üyelikten çıkarılmadığını da ifade etmek isterim."

Reklam
Reklam

DENİZLİSPOR MAÇI

Denizlispor maçına da değinen Mehmet Yılmaz, "Cumartesi günü sahamızda çok kritik bir maça çıkacağız. Hedefimiz elbette üç puan. Burada taraftarımıza da büyük görev düşüyor. Daha önce de yaptıkları gibi yine takımımızı yalnız bırakmayacaklarına ve skor ne olursa olsun küfürsüz ve gönülden bir destek vereceklerine inanıyorum. Hiç kimse 22 Temmuz gününü unutmamalı. Bu takım nereden nere geldi, görüyoruz. O nedenle desteğe devam" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: