Samsunspor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Samsunspor, hafta arasında Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün kendi evinde Beşiktaş...

Samsunspor, hafta arasında Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün kendi evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan Samsunspor'da morallerin yerined olduğu gözlendi.
Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin ardından hafif tempolu bir çalışma gerçekleştirdi.
Antrenman sonunda ise, Almanya'da fizik tedavi çalışmalarına devam eden Selim Teber'in arkadaşlarına gönderdiği çikolatalar, Sportif Koordinatör Tarkan Demirhan tarafından futbolculara dağıtıldı.
Bu arada Samsunspor kafilesi, Spor Toto Süper Lig'in ilk devrenin son maçında Çarşamba günü Sivasspor ile oynayacağı maç için salı günü saat 08.30'da karayolu ile Sivas'a hareket edecek. Sivas Büyük Otel'de konaklayacak olan takım, saat 17.30'da Sivasspor Kulübü Tesisleri'nde antrenman yapacak.
Maçtan sonra Samsun'a dönecek olan oyunculara 6 gün izin verilecek. Futbolcular ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda mücadele edecekleri Gençlerbirliği maçı hazırlıkları için 27 Aralık akşamı Samsun'da toplanacak. 28 Aralık Çarşamba günü ise saat 10.00 ve 16.00'da antrenman yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz