Samsunspor Sportif Direktörü Zeren: "hedefimiz Kazanmak"

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, yarın Manisaspor'la zorlu bir maç oynayacaklarını belirtti, "Hedefimiz taraftarımızın önünde kazanmak" dedi. Coşkun

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, yarın Manisaspor'la zorlu bir maç oynayacaklarını belirtti, "Hedefimiz taraftarımızın önünde kazanmak" dedi.
Coşkun Zeren, yarın kendi sahalarında oynayacakları Manisaspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Müsabakaya iyi hazırlandıklarını, sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten Coşkun Zeren, şöyle devam etti:
"Takımımda moraller çok iyi. Performansımız da son derece üst düzeyde. 7 haftadır kaybetmiyoruz. Manisaspor'la zorlu bir maç oynayacağız. Futbolcularımız maçın zorluluğunun farkında. Hedefimiz bu maçı kazanmak. Biz sahaya tabi ki her zaman olduğu gibi 3 puan almak için çıkacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmada taraftarımızı maça bekliyoruz. Onlar bu camianın her şeyi. Tüm taraftarlarımızı bu müsabakaya davet ediyorum. İnşallah onların desteğiyle Samsunspor galibiyet serisini ve ligdeki çıkışını sürdürecek. Ben buna inanıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: