Samsunspor taraftarından Bakan Kılıç'a davet -Şirinler Taraftar Grubu Tribün Lideri Güleç: "Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Suat Kılıç'ı Cumartesi günkü maçımızda 19 Mayıs Stadyumu'nda görmekten büyük mutluluk duyacağız"

Samsunspor'un taraftar grubu Şirinler'in tribün lideri Burak Güleç, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahalarında Sivasspor ile yapacakları maça, Gençlik

Samsunspor'un taraftar grubu Şirinler'in tribün lideri Burak Güleç, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahalarında Sivasspor ile yapacakları maça, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı davet etti.

Güleç, taraftar grubunun internet sitesinden yayımlanan açıklamasında, kırmızı-beyazlı takımlarının, 7 Nisan Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig'in son haftasında iç sahada Sivasspor ile çok kritik bir müsabakaya çıkacağını belirtti.

Samsunspor yönetim kurulunun ve futbolcuların, umutların tükendiği zamanlarda olağanüstü mücadele ve çaba sarf ederek biten umutları yeniden canlandırdığını vurgulayan Güleç, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Artık sıra Samsun şehrini yöneten seçilmiş ve atanmış insanlarda. Sezon başından bu yana birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu günde herkesi tek yürek olarak Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda görmek istiyoruz. Bizler Samsunspor taraftarları olarak geçmişte yaşanan bütün olayları bir kenara bırakarak bütün iyi niyetimizle bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Suat Kılıç'ı Cumartesi günkü maçımızda 19 Mayıs Stadyumu'nda görmekten mutluluk duyacağız."

Milletvekillerini, yerel yöneticileri bu tarihi günde hep birlikte hareket ederek statta görmek istediklerini kaydeden Güleç, "Bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında buna öncü olacak Gençlik ve Spor Bakanımızın bu çağrımızı karşılıksız bırakmayacağından, bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli katkısının olacağından şüphemiz yoktur" ifadelerini kullandı.

Burak Güleç, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği zaman başarının kaçınılmaz olduğunu bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: