Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş:

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, "Adana Demirspor maçında genç oyuncularımıza şans tanımak istiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, "Adana Demirspor maçında genç oyuncularımıza şans tanımak istiyoruz" dedi.

Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Mayıs Pazar günü sahalarında oynayacakları Adana Demirspor maçını değerlendirdi.

Rakiplerinin üst küme hedefinin devam ettiğini belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"Bizim ligde bir iddiamız kalmadı. Taraftarlarımıza güzel bir futbol izlettirmek ve ligin son maçını galibiyetle tamamlamak arzusundayız. İnşallah kazanan taraf oluruz. Geçen hafta aldığımız galibiyet, üzerimizdeki stresi atmamızı sağladı. Bunun rahatlığıyla iyi mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Maçta genç oyuncularımıza şans tanımak istiyoruz. Bu maçta onların neler yapabileceğini hep birlikte görmüş olacağız. Takımımıza altyapıdan çok sayıda oyuncu kazandırmak istiyoruz."

Reklam
Reklam

Kırmızı-beyazlılar, Adana Demirspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Durmuş yönetiminde koşu ve çift kale maç yapan oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. İdmana, sakat olan Abdulkadir Özgen ile Lokman Gör katılmadı. Canberk Aydın ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Muhabir: İlyas Gün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: