Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: Kazanmak Için Çıkacağız

Hakan AKGÜN/SAMSUN, TFF 1'nci lig takımlarından Samsunspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Osman

Hakan AKGÜN/SAMSUN, TFF 1'nci lig takımlarından Samsunspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Osman Özköylü gözetiminde ara vermeden devam ediyor. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özköylü, geçtiğimiz hafta deplasmanda 5-0'lık bir skorla kaybettikleri Balıkesirspor maçını geride bıraktıklarını belirterek, şöyle konuştu:
"Elimizde oyuncu anlamında alternatifimiz yok. Canberk'in sakatlığından dolayı sağ bek olmayan Halil İbrahim'i o kısımda oynatmak zorundayız. Sol bek olmayan Burhan'ı o kısımda oynatıyoruz. Yerine giren futbolcuda o kısımda oynuyor. Elimizdeki imkansızlıklardan dolayı bu tarz tercihler yapmak zorunda kalıyoruz. Önümüzdeki 7 maçı bir şekilde elimizdeki oyuncularımızla bu süreci geçirmeye çalışacağız. Artık Şanlıurfaspor maçına odaklanacağız. Geçen haftaki kötü maçın izlerini inşallah Şanlıurfaspor maçıyla silmek için daha dikkatli olup, daha iyi savaşıp, daha iyi mücadele eden Altınordu maçındaki takımın daha iyisiyle maçı almaya çalışacağız. İnşallah sakat oyuncularımızın da aramıza dönmesiyle beraber biraz daha oyuncu bulma konusunda fırsatlarımız olacak. Canberk'i bu hafta belki yetiştirebilme imkanımız var. Ercan anca Manisaspor maçına yetişme şansı bulunuyor. İnşallah bu hafta çok iyi mücadele ederek, maçı kaybetmeden rakibe fırsatlar vermeden kazanmak için sahaya çıkacağız."
Kırmızı-beyazlı futbolcular bugünkü antrenmanlarını düz koşu, istasyon, açma germe hareketleri, pas ve şut çalışarak tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz