Samsunspor, yeni sezonu e Eylül'de açacak

Süper Lig takımlarından Samsunspor, lig hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Vladimir Petkoviç öncülüğünde son hazırlıklarını gerçekleştiren...

Süper Lig takımlarından Samsunspor, lig hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Vladimir Petkoviç öncülüğünde son hazırlıklarını gerçekleştiren kırmızı - beyazlı ekip, sezon açılışını ise 4 Eylül’de yapacak.
Nuri Asan Spor Tesisleri’nde çalışmalarına devam eden Samsunsporlu futbolcular, günü tek idmanla kapattı. Sabah saatlerinde Teknik Direktör Petkoviç yönetiminde idmana tam kadro çıkan futbolcular, düz koşunun ardından 2'ye 1 top kontrol ve pas çalışması yaptı.
Yarı sahada tekniksel çift kale maç oynayan oyuncular, antrenmanın son bölümünde ise kaleye yerden ve havadan şut çalışmaları yaptı. 1 saat 15 dakika süren çalışmalar sonunda ise oyuncular, şok havuzuna girdi.
Havuzda birbirleriyle şakalaşan futbolcular, diğer idmana bayramın birinci günü akşamı çıkacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz