Samsun'un Atakum ve İlkadım Belediyesi'ne operasyon

Samsun'un CHP'li Atakum Belediyesi ve MHP'li İlkadım Belediyesi'ne yönelik operasyonda, başkan yardımcıları, belediye çalışanları ile...

Samsun'un CHP'li Atakum Belediyesi ve MHP'li İlkadım Belediyesi'ne yönelik operasyonda, başkan yardımcıları, belediye çalışanları ile iş adamlarının aralarında bulunduğu 28 kişinin gözaltına alındığı iddia edildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sabah saatlerinde merkez ilçe belediyelere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Edinilen bilgiye göre, çok sayıda polisin katıldığı CHP'li Atakum Belediyesi ve MHP'li İlkadım Belediyesi'ne yönelik operasyonlarda, aralarında belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları ile belediyelerle iş yapan iş adamlarının da aralarında bulunduğu 28 kişinin gözaltına alındığı iddia edildi. Operasyonların devam ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz