Sanal alem bu iki gence dua ediyor

Mynet Eksenim sadece bir arkadaşlık ortamı, hayattan en mutlu karelerin yakalandığı, en komik görüntülerin, en eğlenceli dakikaların paylaşılarak sevince ortak olunduğu bir site değil. Eksenim kullanıcıları bu ortamda öyle dostluklar yaşıyor ki buna sadece arkadaşlık sitesi demek mümkün değil. Mynet Eksenim günlük yaşantımızda olduğu gibi mutluluğun yanında acının da paylaşıldığı bir ortam. Son yaşadığımız ve bizi de hüzne boğan acı olay buna bir örnek.

İki Eksen dostu... "Naz.Candan" kullanıcı isimli Naz ve "Hayalet_Erge" kullanıcı isimli Mert.

Reklam
Reklam

Komadan kurtulan Naz'ın Eksenim sayfası

Fedakar dost Mert'in eksenim sayfası

Naz böbrek yetmezliğinden dolayı nakil bekleyen kuzenine riskli de olsa böbreğini vermek istiyor. Nakil başarılı bir operasyonun ardından gerçekleşiyor ancak kuzenine tüm riskleri göze alarak böbreğini veren Naz nakil sonrası komaya giriyor. Naz'ın başka bir kuzeni durumu Eksenim'den Naz'ın dostlarına duyuruyor. Acı olayı öğrenen arkadaşları talihsiz kızın Eksenim sayfasına sevgilerini, şifa dileklerini ve dualarını yazıyorlar.

Komadan kurtulan Naz'ın Eksenim sayfası

Fedakar dost Mert'in eksenim sayfası

Aralarından biri, Naz'ın en yakın arkadaşlarından, Hayalet_Erge kullanıcı isimli Mert bu üzücü olayı duyar duymaz deliye dönüyor ağabeyinin motorsikletini alıp Naz'ı görmeye gidiyor. Kardeşinin başına bir şey gelmesinden korkan ağabey Servet, kardeşinden 2 gün haber alamadıktan sonra acı haberi öğrendiklerini tüm arkadaşlarına duyuruyor. Acı haberin etkisiyle yola çıkan Mert, Bolu'da şarampole yuvarlanarak kaza geçiriyor ve o da komaya giriyor. Doktorlara göre kazada çok kan kaybeden Mert'in yaşaması mucizelere kalmış durumda. Ama ağabey Servet, kardeşinin asi duruşunu bu yaşam savaşına karşı da sergileyeceğinden ve hayatta kalacağından çok umutlu.

Reklam
Reklam

Komadan kurtulan Naz'ın Eksenim sayfası

Fedakar dost Mert'in eksenim sayfası

Arkadaşlarının sevgi dolu mesajlarına cevap veren Naz komadan çıktı ancak bu sefer de Mert'in acı haberi onu yıktı. Daha kısa bir süre önce Naz için dualarını eksik etmeyen Eksenim dostları şimdi de Mert'in sayfasına sevgi mesajları bırakıyorlar ve az bir ihtimal de olsa yaşama tutunması için dua ediyorlar.

Biz de MYNET ekibi olarak Mert'e ve Naz'a acil şifalar diliyoruz ve tüm sevenlerinin acısını paylaşıyoruz.

İşte arkadaşlarının destek mesajları

Naz'a dostundan destek yazısı

Komadan kurtulan Naz'ın Eksenim sayfası

Fedakar dost Mert'in eksenim sayfası