Sanat Tırı Etkinlikleri

Adana’yı karış karış gezen Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı, Toros Mahallesi’nde binlerce kişinin ilgisiyle karşılaştı.‘Gün Kardeşlik...

Adana’yı karış karış gezen Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı, Toros Mahallesi’nde binlerce kişinin ilgisiyle karşılaştı.

‘Gün Kardeşlik Günü’ sloganı ile yola çıkan Sanat Tırı’nın Çukurova İlçesi Toros Mahallesi’ndeki etkinliği bando konseri ile başladı. Bandonun çaldığı 10. Yıl Marşı’na eşlik eden binlerce Adanalı güzel görüntüler oluşturdu.

Daha sonra etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği sanatçılarının konseri ile devam etti. Sanatçılar Türk müziğinin en güzel eserlerini Toros Mahallesi sakinleri için seslendirdi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı’nın Toros Mahallesi’ndeki etkinliği Türk sinemasının klasiklerinden “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin gösterimi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: