Sanat Tırı Yeşilyurt’ta

Adana Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı, sanat yolculuğuna Yeşilyurt Mahallesi ile devam etti.“Gün Kardeşlik Günü” sloganı...

Adana Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı, sanat yolculuğuna Yeşilyurt Mahallesi ile devam etti.

“Gün Kardeşlik Günü” sloganı ile yola çıkan, 15 bin kilometre yol kat ederek 90 noktaya gitmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı’nın Yeşilyurt Mahallesi’ndeki etkinliğini binlerce Adanalı izledi.

Etkinlikler çocukların sevgilisi Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu ile başladı. Çocuklar gölge oyununda şarkılara eşlik etti, oyunlar oynadı.

Ardından gerçekleştirilen sema gösterisi ise izleyenleri adeta büyüledi. Yeşilyurt Mahallesi sakinleri etkinlikler kapsamında verilen Türk Halk Müziği konseri ile coştu.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçılarının seslendirdiği türkülerle oyunlar oynadı, halaylar çekti.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı’nın Yeşilyurt Mahallesi’ndeki etkinlikleri film gösterimi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz