Sanat TIR’ında ‘Hababam’ keyfi

Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ı, Belediye Evleri Mahallesi’ndeki ikinci etkinliğini basın sitesi civarında gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ı, Belediye Evleri Mahallesi’ndeki ikinci etkinliğini basın sitesi civarında gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri 'Hababam Sınıfı Uyanıyor' filmini izleyerek keyifli bir anlar geçirdi. ‘Gün Kardeşlik Günü’ sloganıyla yola çıkan Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ı yeniden Belediye Evleri Mahallesi’nde. 15 bin kilometre yol kat ederek 90 noktaya sanat yolculuğuna çıkan Sanat TIR’ı, Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri’ndeki ikinci etkinliği Basın Sitesi civarında gerçekleştirdi. Hacivat Karagöz Gölge Oyunu gösterisiyle başlayan etkinliklerde çocuklar yine sevindirildi. Hacivat Karagöz’ü büyük bir ilgi ile izleyen çocuklar kendilerine dağıtılan oyuncaklarla ikinci mutluluğu yaşadı. Etkinlikler daha sonra Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle devam etti. Sema grubunun gösterisi de büyük ilgi ile izlendi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği sanatçılarının verdiği konserden sonra film gösterimi yapıldı. Film gösteriminde vatandaşlar ‘Hababam Sınıfı Uyanıyor’ adlı filmi büyük bir keyifle izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: