Sanatçı Dostları Ferdi Özbeğen’i Son Yolculuğuna Uğurluyor

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Ferdi Özbeğen için Levent’teki Afet Yolal Camii’nde cenaze merasimi...

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Ferdi Özbeğen için Levent’teki Afet Yolal Camii’nde cenaze merasimi düzenleniyor. Cenaze namazı için caminin avlusunda toplanan sanatçı dostları, Özbeğen’in yeri doldurulamayacak bir sanatçı olduğunu söyledi.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki cenaze töreninin ardından Ferdi Özbeğen’in naaşı Levent’teki Afet Yolal Camii’ne getirildi. Özbeğen’in naaşının yanında dua eden sanatçı dostları onun saygın bir insan olduğunu anlattı. Sanatçı Fedon, “Ben gerçek bir dostumu, bir ağabeyimi kaybettim. Benim bugün böyle giyinmemin sebebi de ona saygımdı. O çok saygın bir insandı. Şöhret ünlü olursunuz ama saygınlığı kazanmak başkadır. O böyle bir insandı.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Adnan Şenses ise “Sanat camiasının başı sagolsun. Çok değerli duayen sanatçımızı kaybetmiş bulunuyoruz. Kendisini rahmet ve sevgi ile anıyorum. Benim çok sevdiğim müzisyen arkadaşımdı. Müzikte bir reform getirmiştir. Yeri dolmayacak bir arkadaşımızdır. Allah’ın sevdiği bir kuluymuş ve onu çağırdı ve onu kaybettik. Nur ve huzur içinde yatsın. Sanatçı arkadaşlarımıza Allah sabır versin.” ifadelerini kullandı.

Selami Şahin ise, “ Eski dostum çok sevdiğim bir ağabeyimdi. O bir ilktir. Onun yeri dolmaz. Üzülmemek elde değil ama üzülmek geri getirmiyor. Mekanı cennet olsun.” şeklinde konuştu.

Öğle namazının ardından Ferdi Özbeğen'in cenaze namazı kılınacak. Namazın ardından sanatçının toprağa verilmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz