Sanatçı dostları Hamdi Alkan’ı acı gününde yalnız bıraktı

Ünlü tiyatro sanatçısı, oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın babası Ali Alkan hayatını kaybetti. Cenaze törenine...

Ünlü tiyatro sanatçısı, oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın babası Ali Alkan hayatını kaybetti. Cenaze törenine hiçbir sanatçı arkadaşının katılmaması dikkat çekti.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu 90 yaşında hayatını kaybeden Ali Alkan, Antakya Şevki Budak camiinde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Armutlu Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazında oldukça üzgün olduğu görülen Hamdi Alkan’ı ailesi ve akrabaları yalnız bırakmadı. Oldukça bitkin olduğu görülen annesi Hilva Alkan’ın koluna girerek taziyeleri kabul eden Hamdi Alkan’ı televizyon ve sinema dünyası bu zor gününde yalnız bıraktı.

Reklam
Reklam

Sinema ve televizyon dünyasından hiçbir ünlünün katılmadığı cenaze töreni, edilen dualar ve taziyelerin kabul edilmesinin ardından Armutlu mezarlığında baba Alkan’ın toprağa verilmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz