Sanatçı Ender Güzey'den "Doğuş'a Dönüş" sergisi

İSTANBUL (A.A) - Sanatçı Ender Güzey'in 40. sanat yılı için hazırlanan "Doğuş'a Dönüş" sergisi, 10-31 Mayıs tarihleri arasında Galata Mevlevihanesi'nde

İSTANBUL (A.A) - Sanatçı Ender Güzey'in 40. sanat yılı için hazırlanan "Doğuş'a Dönüş" sergisi, 10-31 Mayıs tarihleri arasında Galata Mevlevihanesi'nde izlenime sunulacak.

Güzey'in doğum gününün 10 Mayıs, 2012'nin de 40. sanat yılı olması nedeniyle Galata Mevlevihanesi'nde sanatçının şimdiye kadar yaptığı eserlerden örnekler ve mevlevihanede geçen çocukluk döneminin sergilenmesi fikrinden yola çıkarak, Zerrin Ulusman'ın küratörlüğünde hazırlanan sergi, sanatseverlere sunulacak.

Ender Güzey'in 40 yıllık sanat yaşamı boyunca mitolojiden yola çıkarak yarattığı kuş, boğa ve güneş yorumlarının ağırlıkta olduğu ve sulu boya çalışmalarına da yer verilecek sergi, 10-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz