Sanatçı Neşet Ertaş'ın Vefatı-Kırşehir Belediyesi, Cenaze Törenisırasında Tahrip Olan Ertaş'ın BabasıMuharrem Ertaş'ın Mezarını Onarıyor

Türk Halk Müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaş'ın Kırşehir'deki mezarına ziyaretler sürüyor.

Türk Halk Müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaş'ın Kırşehir'deki mezarına ziyaretler sürüyor.

Sanatçının oğlu Hüseyin Ertaş, Bağbaşı Mezarlığı yanındaki halasının evinin önüne kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor.

Yurt dışından ve farklı illerden Ertaş'ın mezarını ziyarete gelenler, taziye çadırında ağırlanıyor. Çadırda Neşat Ertaş için Kur'an-ı Kerim de okunuyor.

Neşet Ertaş'ın halasının oğlu Aydın Çekiç, AA muhabirine yaptığı açkılamada, mezarlığa ziyaretlerin devam ettiğini belirterek, "Dün kaybettiğimiz büyük ozan Neşet Ertaş'ın bugün de ziyaretçileri devam ediyor. Yurt içinden ve yurt dışından gelenler oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Kırşehir Belediyesi Mezarlıklar Şefliği ekipleri, dünkü cenaze töreni sırasında kalabalık nedeniyle tahrip olan sanatçının babası Muharrem Ertaş'ın mezarını onarmak için çalışma başlattı.

Muhabir: Abdullah Yıldız / Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: