Sanatçı Tolga Ulusoy görkemli bir düğünle evlendi

Emekli Okul Müdürü, Gazeteci Mustafa Ulusoy’un oğlu Tolga Ulusoy ile Nurdan Tanrıkulu evlendiler

Ressam, Tasarımcı Seramik Sanatçısı Tolga Ulusoy ile Anasınıfı Öğretmeni Nurdan Tanrıkulu İstanbul Boğazı’nda seçkin davetlilerin ve sanatçı dostlarının katıldığı Gemide yapılan düğün’ün ardından, Çorum Osmancık Hisar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

İstanbul’da gerçekleşen kına gecesinden sonra Beyoğlu Gençlik Merkezinde Nikâh töreninin ardından yeni evli çift kalabalık bir araç konvoyuyla Beşiktaş İskelesinde bekleyen düğün için Özel hazırlanmış düğünün yapılacağı Boğazı boydan boya tur atarak gezecek gemiye kadar evli çiftler el ele tutuşarak yanlarında düğüne katılacak misafirler le birlikte yürüyerek geldiler. Ailelerin hiç bir masraftan kaçınmadığı düğün töreni masalları aratmadı. Davetlileri geminin girişinde karşılayan Çiftlerin aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Davetliler için en ince ayrıntının düşünüldüğü düğünde hiçbir masraftan kaçınmayan aileler, gerek görsel şovlar, gerekse de davetliler için hazırlanan menü ve eğlence ile uzun yıllar unutulmayacak bir düğünün açılışını genç çift dansla başlattı Dansa davetlilerde iştirak ettiler. 5 saat süren düğün boyunca gemide gönüllerince eğlendiler. Düğün pastasını gelinle damat beraber keserek birbirlerine ikram ettiler. Orkestranın çaldığı müzik eşliğinde eğlendiler. Boğazın her iki yakasını gezen Düğün Gemisi bazen de koylara demirledi. Yeni evli çift davetlilerin bulunduğu masaları tek tek gezdi. Davetlilerle ilgilenerek çok mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.

İstanbul’daki düğünden sonra Osmancık Öğretmen Evinde yüzlerce misafirin ve davetlinin katıldığı yemeğin ardından Akşam Hisar Düğün salonunda gerçekleşen düğüne kalabalık davetli topluluğu katıldı. Düğün salonu davetlileri almadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: