Sanatçı Uluerer'in Yaşamını Yitirmesi

Tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği sanatçısı Nigar Uluerer'in yeğeni Mehmet Uluerer, "Halamı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği sanatçısı Nigar Uluerer'in yeğeni Mehmet Uluerer, "Halamı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaklaşık 2 ay İzmir ve Bodrum'da tedavi gördü" dedi.

Uluerer, gazetecilere yaptığı açıklamada, halasının zatürre teşhisiyle hastaneye yatırıldığını belirterek, "Halamı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaklaşık 2 ay İzmir ve Bodrum'da tedavi gördü. Son bir aydır buradaydı. Üzüntülüyüz" diye konuştu.

Bodrum Devlet Hastanesi göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Murat Karamustafaoğlu ise hastanelerindeki tedavi sürecinde Uluerer'in solunum sıkıntısı çektiğini ve akciğer yetersizliği yaşadığını anlattı.

Reklam
Reklam

Uluerer'e solunum desteği verdiklerini bildiren Karamustafaoğlu, "Yardımcı antibiyotikler, balgam sökücüler yapıldı. En son solunum cihazından ayırdık ve boğazından kesi yaparak bir tüp yerleştirdik. Solunumunu buradan yapıyordu fakat dün akşam kaybettik" diye konuştu.

Uluerer'in bugün Bodrum Adliye Camisi'nde öğle vakti düzenlenecek cenaze töreninin ardından Gümbet Karaburgaz Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: