Sanatçı Ünsal Emre son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulunan Yeşilçam’ın aktörlerinden Ünsal Emre (65), İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze...

Geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulunan Yeşilçam’ın aktörlerinden Ünsal Emre (65), İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına; Yılmaz Köksal, Yusuf Sezgin, Tuğrul Meteer, Tanju Gürsu ve bir çok sinema sanatçısı katıldı.

Hasköy’deki evinde rahatsızlanarak hayatını kaybeden Ünsal Emre'nin cenaze namazı Hasköy Kırmızı Minare Camii'nde öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazına; oğlu Tansel Altınay, torunu Metehan Altınay, Yeşilçam’ın ünlü aktörleri Yılmaz Köksal, Yusuf Sezgin, Tuğrul Meteer, Tanju Gürsu ve bir çok sinema sanatçısı katıldı.

Reklam
Reklam

Cenazede üzgün olduğu gözlenen Ermenin Oğlu Tansel Altınay, “Biraz rahatsızdı doktora gidecektik nasip olmadı.10 gün önce amcamı kaybettik. Onun üzüntüsüyle kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.” şeklinde konuştu.

Birçok filmde birlikte rol aldığı arkadaşı Yılmaz Köksal ise, yeni jenerasyona sitemde bulundu. Köksal, “Yeşilçam dendiği zaman bir elin parmakları kadar insan kaldı. Yalnız bıraktı bizi. Hala yeni jenerasyon, aman işte Yeşilçam’ı yaşatalım maşatalım ama lafta bunlar. Bu camiadan birçok arkadaşımız iş alamıyorlar. En az hepsi 40-50 senelik arkadaşlarımız bunlar.Ne hikmet ki yılda 100-150 tane dizi film çekilir ama hiçbirimizi göremezsiniz. Biz olmasak Yeşilçam olmasa sinema bu günlere gelir miydi?” diye konuştu.

Cenaze namazına katılan Yusuf Sezgin ise, “Çok iyi bir arkadaşımızdı çok insancıldı, sevecendi. Biz onu geçtiğimiz senelerde derneğimizden emekli ettik.Çok mutlu olmuştu.Ancak yalnız yaşamayı seviyordu.Hayatını öyle kurmuştu.Genç yaşta büyük bir kayıp oldu bizim için.” dedi.

Reklam
Reklam

Namazın ardından Ünsal Emre'nin cenazesi Hasköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz