Sanatçılar’dan Başkan Demirtaş’a Ziyaret

Samsun İlkadım Belediye Başkan Demirtaş, İlkadım’ı sanatsal ve kültürel faaliyetlerin kalbi konumuna olduğunu, belediye olarak...

Samsun İlkadım Belediye Başkan Demirtaş, İlkadım’ı sanatsal ve kültürel faaliyetlerin kalbi konumuna olduğunu, belediye olarak kültürel ve sosyal faaliyetlerin artarak devam ettireceklerini söyledi.

İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği sanatsal ve kültürel etkinlikler ile ilçe halkının sanata ve sanatçıya olan ilgisinin her geçen gün arttığını ifade eden Başkan Demirtaş, "Kentteki sanat etkinliklerinin yaygınlaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Samsunlu sanatçılara sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz. Bir dönem Türk Sinemasının ünlü aktörü ve ses sanatçısı olan merhum Yıldıray Çınar’ı etkinlikle yaşatacağız." dedi.
Samsunlu Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği (SAMÜSAD) Başkanı Fehmi Mamal,yönetim kurulu üyeleri Ümit Kurşun, Metin Erten, Faruk Öztürk, Havanur Çakır, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Samsun’da sanatının gelişmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında sanatçılarla fikir alışverişinde bulunan Başkan Demirtaş, Samsunlu Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği (SAMÜSAD) Başkanı Fehmi Mamal’ı, ziyaretlerinde ötürü teşekkür etti.

Reklam
Reklam

SANATA İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

İlkadım’da sanatın sevdirilmesi için projeler üretildiğini ifade eden Başkan Demirtaş, "Açtığımız kurslar, yaptığımız festivaller bunun bir kanıtıdır. Geleneksel hale getirdiğimiz TSM, THM, koroları Sünnet, Bisiklet şenlikleri bu bağlamda bizler için önemli yer tutuyor. Biz sanatçılarımızla çalışmalarımızın sadece etkinliklerde etkinliğe olmamasını istiyoruz. Bu nedenle ilişkilerimizi sıkı tutup gönül bağlarımızı koparmıyoruz. Bu manada Samsunlu ses sanatçılarımızla da ilerleyen zamanlarda çalışmalarımızı devam ettirmek niyetindeyiz." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: