Sanayi Esnafı Sözünü Tuttu Sanayi Sitesi Tamamlandı

Şanlıurfa Aşağı Sanayisi tarafından kendi imkanlarıyla yapılan 10 milyonluk yatırım tamamlandı.2008 yılında Aşağı Sanayi esnafı...

Şanlıurfa Aşağı Sanayisi tarafından kendi imkanlarıyla yapılan 10 milyonluk yatırım tamamlandı.

2008 yılında Aşağı Sanayi esnafı tarafından kendi öz kaynaklarıyla devletten hiçbir destek almadan yapımı başlayan Küçük Sanayi Sitesi'nin 202 dükkanı ile yapımı tamamlandı. Gece aydınlatması ile gündüzü aratmayan sanayi sitesi artık esnafı beklerken, bazı esnaf şimdiden yeni yerlerine taşınarak ekmek paralarını kazanmaya başladı.

Yeni alana taşınan esnaf, "Buradan çok memnunuz. İşimize başladık eski sanayi sitesinden kurtulduk. Orası hem çok kötüydü hem de çok kirli ve bakımsızdı. Allah'a hamd olsun işlerimiz çok iyi. Emeği geçen başkanlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Cemal Aktaşoğlu da, "Biz sözümüzü tuttuk, yapacağız dedik yaptık. Her ne kadar engelleme olsa da, yetkili kurumlar sözlerini tutmasa da esnafın kendi öz imkanları ile yapılan 10 milyonluk yatırımımız tamamlandı çok şükür. Sözümüzü tutmanın sevinci içerisindeyiz. Artık her şey hazır. Geriye kalan esnafın taşınması, bunlar da kısa sürede tamamlanacaktır ki şu an taşınan esnafımız var. Ben burada, bu yolda yıllardır kararlığından vazgeçmeyen esnafıma teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz