Sanayi Sicil Belgeleri İçin Son Tarih 30 Nisan

Sanayi Sicil Belgeleri Yıllık İşletme Cetvellerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne teslim süresi 30...

Sanayi Sicil Belgeleri Yıllık İşletme Cetvellerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne teslim süresi 30 Nisan'da sona eriyor. Yıllık işletme cetvellerini zamanında teslim etmeyen firmalara 679 TL idari para cezası uygulanacak.

Samsun Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Samsun'da bulunan imalatçı firmalara yönelik "Sanayi Sicil Belgesi" düzenleme çalışmaları kapsamında firmaların 2011 yılı yıllık işletme cetvelleri alım işlemine devam ediyor. 30 Nisan 2012 Pazartesi günü mesai sonuna (17.00) kadar devam edecek olan 2011 yılı yıllık işletme cetvelleri alım işlemini zamanında yapmayan firmalara 6948 Sayılı Sanayi Sicil Kanunu gereği 679 TL idari para cezası uygulanacak.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili bilgi veren Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Arslan, Sanayi Sicil Belgesi sahibi kuruluşları bugüne kadar bağlı bulundukları Ticaret Sanayi Odaları ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ile Mali Müşavirler Odası'na 2 kez duyuru yazıları yazmak suretiyle bilgilendirdiklerini, bir kez de basın yolu ile hatırlatma yapmak istediklerini, 30 Nisan 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne 2011 yılına ait yıllık işletme cetvellerini ve vize süresi gelmiş (iki yılda bir vize edilen) sanayi sicil belgelerini getirmeleri gerektiğini, firmaların ön bilgi almak için müdürlüğe ait, 4310108 - 4311841 nolu telefonlardan dahili; 38 - 21 numaraları arayarak bilgi alabileceklerini ve "www.stmsamsun.gov.tr" adresindeki web sitesinden ilgili form ve dilekçe örneklerini temin edebileceklerini açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: