Sanayici Heyetten Gediz Meslek Yüksekokulu'nda Inceleme

Otomotiv tekstilleri alanında faaliyet gösteren bir şirketin yetkilileri, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu'nda inceleme yaptı.

Otomotiv tekstilleri alanında faaliyet gösteren bir şirketin yetkilileri, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu'nda inceleme yaptı.

Fabrika Müdürü Okan Yılmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Sabri Topçu ve Eğitim Yöneticisi Hikmet Feridun Terzioğlu'ndan oluşan heyet, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında Meslek Yüksekokulu'nda inceleme yaparak, yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, otomotiv tekstilleri alanında Kütahya 1'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaklaşık 600 kişiyle üretim yapan firmanın yetkilileriyle görüştüklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Firma yetkililerinin, Moda Tasarım ve Tekstil bölümlerinin kesim ve dikim atölyelerini gezerek makineler hakkında bilgi aldığını belirten Doç. Dr. Saraoğlu, bu görüşmelerde, yetenekli öğrencileri yönlendirerek firmaya yardımcı olacaklarını heyete ilettiklerini ifade etti.

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: