Sanayi'deki okul ve caminin suları kesik

Alaplı sanayi Sitesinde Mesleki Eğitim Merkezi ve Camiisi dört gündür susuz

Alaplı Sanayi sitesinde Sanayi camisi ve Mesleki Eğitim Merkezi önündeki ana su borusunun tıkanması, camiyi ve okulu susuz bıraktı.

Sanayi sitesi esnafları, Cumartesi gügünden beri caminin susuz olduğunu, abdest alamadıklarını belirttiler. Sanayi sitesi esnafları Caminin önünden yer altından geçen su borusunun tıkandığı, Alaplı Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne sorunun bildirildiği halde belediyenin konuya duyarsız kaldıklarını, dört gündür hiçbir çalışma yapmadıklarını ifade ederek Alaplı Belediyesi’nin soruna duyarsız kalmasından dolayı tepkili olduklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün ise konu ile buradaki arızanın Sanayi Sitesi Yönetimince yapılacağını Su işleri Müdürü Turgay Yazgan’ın Sanayi Sitesi yönetimine durumu bildirdiğini ifade etti.

Mesleki eğitim Merkezinde okuyan öğrencilerin sular akmadığı için ihtiyaçlarını Sanayi sitesi içindeki dükkanlarda giderdiğini, Suların kesik olduğunu bilmeyen camii cemaatinin tuvalet ve lavabolar kapalı olduğundan namaz kılmadan geriye döndüğü ifade edildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: