Sanayispor Teknik Direktörü Belgin:

Sanayispor Teknik Direktörü Ömer Belgin, süper amatör liglerde 20 yaş altı kadrolarıyla görülmemiş bir ilke imza attıklarını belirtti.

Sanayispor Teknik Direktörü Ömer Belgin, süper amatör liglerde 20 yaş altı kadrolarıyla görülmemiş bir ilke imza attıklarını belirtti.

Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele eden Sanayispor'un Teknik Direktörü Belgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni bir kadro oluşturduklarını ve bu kadroda 20 yaş altı futbolcuların yer aldığını ifade etti.

Belgin, "Geçen yıl ki kadromuzdan sadece 2 oyuncumuzla bu yıl devam ediyoruz. Takımda ki diğer 25 kişilik oyuncu kadromuzda U-19 takımımızdan ve yaptığımız futbolcu seçmelerinden kazandığımız oyunculara yer verdik. 18 Kasım'da başlayacak Tekirdağ Süper Amatör Ligi için hazırlıklarımız devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Yaptıkları hazırlık maçlarıyla takımın maç tecrübesini arttırdıklarını da söyleyen Belgin, takımın oyuncularının 20 yaş ve altından oluştuğunu ve bunun süper amatör liglerde ender rastlanan bir durum olduğunu sözlerine ekledi.

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: