Sancaklar Vakfı'ndan belediyeye araç

Sancaklar Vakfı tarafından düzenlenen törenle ile Siirt Belediyesi'ne Cenaze Nakil Aracı hediye edildi.

Türkiye’nin önde gelen yatırım gruplarının arasında yer alana Sancaklar Holding sahipleri tarafından kurulan Sancaklar Vakfı tarafından düzenlenen törenle ile Siirt Belediyesi'ne Cenaze Nakil Aracı hediye edildi.

Siirt Belediyesi önünde düzenlenen törene Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Sancaklar Holding ve Sancaklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sancak ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, görevi devir aldıklarında belediyenin personel, araç, geçer, itfaiye ve cenaze nakil aracı gibi bir çok konuda eksikliklerin olduğunu ve kendilerin böyle bir belediye devir aldıklarını ifade ederek, ancak yönetim olarak halka hizmet konusunda sınır olmadığı şiarıyla başlattıkları girişimler sonucunda halka hizmet konusunda zaruri ihtiyaçlarının karışlanması için İtfaiye, yol süpürme araçlarının daha önce Siirtli hayır sever iş adamları tarafından karşılandığını söyledi. Ölülerin bu toplum en büyük değeri ölüleri olduğunu, toplum ölülerine sahip çıkması ve toplum bu değerlerini son yolculuklarını uğurlarken yaşadıkları acıları paylaşmak ve özellikle cenazelerinin nakil konusunda karşılaştıkları sorunların ortadan kaldırılması için Sancaklar Vakfı Başkanı ve yönetim kurulunun Siirt ve halkına duyduğu sevgi, memleketlerine verdikleri değer nedeniyle Siirt belediyesine halka hizmet vermek amacıyla bir cenaze nakil aracı hediye ettiklerini, bu anlamlı ve bir o kadar değerli davranışlarından dolayı Sancaklar ailesi, Sanacak Holding ve Sancaklar vakfına teşekkür ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ardından konuşan Sancaklar Holding ve Sancaklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sancak’ta, Sancaklar ailesi olarak Siirt halkını hizmetini görecek olan cenaze nakil aracının Hz. Muhammed Kutlu Doğum haftası kutlandığı bir haftada aynı zamanda barış ve huzur için gösterilen çabaların içinde olduğu bir sürece denk gelemsinin kutsal bir görev olduğunu ifade ederek, Sancak ailesi olarak Siirt ve halkına hizmeti bir göre saydıklarını, halkın istek ve gereksinimleri doğrultusunda her geçen yıl artırarak ve hiçbir karşılık beklemeden Siirt ve halkına katkı veremeye devam edeceklerini ve bununda kendilerine mutluluk vereceğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Sancaklar Holding ve Sancaklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sancak son teknoloji ile donatılmış cenaze nakil aracının anahtarını Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’a teslim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: