Sancaktepe Başkanı İsmail Erdem, Necmi Tanyolaç'ı Ziyaret Etti

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, spor basınının duayenlerinden Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) kurucusu ve...

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, spor basınının duayenlerinden Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) kurucusu ve eski başkanı, spor yazarı ve Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Necmi Tanyolaç’la biraraya geldi.

İstanbul Alemdağ’da özel bir huzur evinde kalan Tanyolaç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek başkan İsmail Erdem’e anılarını anlattı. Geçmiş dönemlerde yazdığı bir kitabın çoğaltılması sözünü de alan Tanyolaç, anlattığı hatıralarıyla da gelenlerin neşeli dakikalar yaşamasını sağladı.

Reklam
Reklam

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem tecrübeli gazeteciye, Sancaktepe'deki spor organizasyonları ve kurdukları futbol takımından bahsetti.

Necmi Tanyolaç'ı Tercüman gazetesindeki yazılarından beri tanıdığını ve iyi bir okuru olduğunu belirten İsmail Erdem, “Okul yıllarımdan itibaren Necmi ağabeyi takip ediyorum. Spor camiasına büyük katkıları olan önderlerden birini ziyarete geldik. Bundan sonrada sık sık gelmek istiyoruz.” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan İsmail Erdem, spor basınının duayenlerinden Necmi Tanyolaç’a, sık sık ziyarete geleceğini tekrarlarken çeşitli hediyeler vererek huzur evinden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: