Sancaktepe Belediyespor, Semih Yuvakuran ile anlaştı

Sancaktepe Belediyespor, Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Semih Yuvakuran ile teknik direktörlük için prensipte anlaşmaya vardı.

Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar ile 7 Haziran Cuma günü makam odasında görüşen Semih Yuvakuran, Sancaktepe Belediyespor teknik direktörü oldu. Yaklaşık iki saat süren görüşmeler sonrası bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar, önümüzdeki sezonda yeni teknik direktör ile yola devam etmek için çalışımalar yaptıklarını belirterek, “tecrübeli hoca ve büyük bir futbolcu ile anlaşmaya varmamız, kulübümüzün hedeflerini gerçekleştirmek için çok önemli bir transfer oldu” dedi. Semih Yuvakuran ise, büyük hedefleri olan bir takıma gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirerek, “Sancaktepe Belediyespor için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Sancaktepe Belediyespor futbol takımını çalıştıracak deneyimli teknik adam, 2004 yılından bu yana çeşitli kulüplerde teknik direktörlük kariyerini devam ettiriyor. 2012 senesinde Türkmenistan ekibi FC Balkan takımını çalıştıran Yuvakuran, 12 puan geride devraldığı takımı aynı yıl şampiyonluğa taşımasıyla kariyerinde önemli bir yer edindi. Yuvakuran futbol kariyerinde 21 kez Türkiye milli takım forması giydi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: