Sancaktepe Belediyespor'da moraller yüksek

Sancaktepe Belediyespor, hafta sonu oynanacak Afyon Karahisarspor maçı için moral yemeğinde bir araya geldi.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Sancaktepe Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları hafta sonu oynanacak Afyon Karahisarspor maçı için moral yemeğinde bir araya geldi. Sancaktepe’de bulunan Güveç Restaurant’ta yenen yemekte futbolcuların oldukça moralli ve neşeli olması dikkat çekti.

Sancaktepe Belediyespor teknik direktörü Atilla Çebi, Afyon Karahisarspor maçını play-offlara kalabilmek için kazanmak zorunda olduklarını belirtti. Çebi; “Bu maçı kazanırsak önümüzde 3 maç kalıyor. Geriye kalan 3 maçtan en az bir tanesini kazandığımızda Play off’lara kalacağımızı ümit ediyoruz. Tabii her maç zor, rakibimiz küme düşme potasında olduğu için onlar için de zor bir maç olacak. İnşallah kazanan taraf biz olacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Takım kaptanı Erkan Yetişmiş; “Bu hafta tempolu çalıştık ve maça çok iyi hazırlandık. Rakibimiz düşme potasında, onlar için hayati bir maç. Bizim açımızdan da öyle, yenersek %80 Play-off’u garantiliyoruz. Allah’ın izniyle sahadan 3 puanla ayrılacağız.” dedi.

Sancaktepe Belediyespor’un golcü futbolcusu Gökhan Kılınç ise “ Hafta sonu bizim için çok kritik bir maç olacak. Play-off için artık son haftalara yaklaşıldı. Bizim için de bu maçı alıp Play off’a bir adım daha yaklaşmak önemli. “ dedi. “Hafta içi teknik ve taktik çalışmaları bu maçı kazanmak üzerine kurduk” diye konuşan Kılınç, takım olarak ellerinden gelen mücadeleyi verip sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti. Play off’da geçen sene kötü bir tecrübe yaşadıklarını belirten Kılınç “Oraya gittiğimiz zaman aynı hataları yapmak istemiyoruz. Yüksek motivasyonla en iyi şekilde Play-off’a hazırlanıp, 2.lige yükselmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Tevfik Erk / İstanbul / Sancaktepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz