Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan kutlama mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Feyzullah Özcan Mesajında “ Bugünü Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Çocuk Bayramı olarak ilan ederek, tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan, dünya çocuklarına bayram hediye eden tek lider olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ülkemiz geleceğinin teminatı ve yarının gençleri olacak çocuklarımıza verdiği önemi, değeri ve duyduğu güveni en güzel şekilde ortaya koyan anlamlı bir gündür.

Reklam
Reklam

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken; sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamayı dilerim.”dedi.

Tevfik Erk / İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: