Sancaktepe Kaymakamı Özcan’a Tokat Dostluk Grubundan ziyaret

Tokat Dostluk Grubu (TDG) üyeleri, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Sancaktepe’de yaşayan Tokatlıların oluşturduğu, dostluk ve toplum yararlarının gözetilmesi amacıyla yola çıkan Tokat Dostluk Grubu (TDG) üyeleri, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Sancaktepe’de bir çok Tokatlı derneği olmasına rağmen son günlerde yazılı ve internet medyasında yer bulmaya başlayan Tokat Dostluk Grubu üyeleri Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’a makamında ziyarette bulundular. Geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirilen kahvaltıya katılan Kaymakam Özcan’a iadeyi ziyarette bulunduklarını belirten Tokat Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Günal “ Sancaktepe Kaymakamımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk “ diye belirtti. Güncel konuların konuşulduğu ziyaretten memnun olduğunu belirten Kaymakam Özcan , sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.

Reklam
Reklam

AK Parti Milletvekili aday adayı olması beklenen Tokatlı Hüseyin Gülsün ve Tokatlı Kaya Çardak’ta ziyarete Tokat Dostluk Grubu üyeleri ile birlikte katıldılar.

Tevfik Erk / İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: