Sancaktepe’de AYSİAD üyesi İşadamları iftarda buluştu

Kısa adı AYSİAD olan Anadolu Yakası Sanayici ve İşadamları Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yılda devam ettirdi.

Sancaktepe Samandıra ‘da bir tesiste düzenlenen İftar programında AYSİAD üyesi işadamları Sancaktepe’nin protokolü ile bir araya geldi.

Davete Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Tarık Uçar, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci, Eski Yenidoğan Belediye Başkanı Sabit Karaman, Sancaktepe Kent Konseyi başkanı İsmail Karabiber,Sancaktepe Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Mehmet Genç, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yeşilyurt, Çekmeköy eski belediye başkan adayı Halil Mert, Aysiad Başkanı Abdullah Bayram, İşadamları, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Reklam
Reklam

Konukları ile tek tek ilgilenen Dernek Başkanı Abdullah Bayram, davete katılanlara kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan Bayram konuşmasında “ AYSİAD olarak amacımız bölgedeki işadamlarının problemleri çözmeye yönelik ve toplumsal yapıya katkıda bulunmak amacıyla faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Topluma karşı yapmamız gereken bir takım vecibeler var. Onları da yapmaya devam ediyoruz. Ramazan ayıda bunlardan bir tanesidir. Yardımlaşma ve paylaşma sanatının bulunduğu aydır. Bu vesile ile hazırlanan yardım paketleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır. “dedi.

Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan kısa birer selamlama konuşması yaptılar.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Ramazan ayı bizlere sofralarımızı paylaşmayı paylaşamadıklarımıza da ulaşmayı gösteren bir aydır. Olurda ulaşamadığımız vatandaşlarımız var ise sizlerden bir ricamız var bize iletiniz. Ramazan ayını,önümüzdeki Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyor. Tüm dünyaya ve İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyorum “dedi.

Reklam
Reklam

Misafirlerini tek tek kapıda yolcu eden AYSİAD Başkanı Abdullah Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri İftar davetine katılanlara tek tek teşekkür ettiler.

Tevfik Erk / İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz