Sancaktepe’de büyüklerin yapamadığını küçük Ece yaptı

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, kendisinden projeksiyon cihazı isteyen küçük Ece’yi bayram öncesi sevindirdi.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, geçtiğimiz günlerde Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu’nu ziyaret etti. Bu ziyaret esnasında, 1 D sınıfından Elif Ece Kurtulmuş’un projeksiyon cihazı isteğini dinleyen Kaymakam Özcan, öğrenciyi kırmadı.

Bu isteğe kayıtsız kalmayan Kaymakam Özcan, küçük Ece’nin sınıfına projeksiyon cihazı yolladı. Bunun üzerine Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu Müdürü Ali Asker, 1 D sınıfı öğretmeni Nilgün Yıldız, öğrenci Elif Ece Kurtulmuş, annesi Zahide Kurtulmuş, aynı sınıf öğrencisi Fatih Özalp ve beraberlerinde Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ile birlikte Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Reklam
Reklam

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Kaymakam Özcan’a, öğrenci Elif Ece Kurtulmuş teşekkür etti ve çiçek takdim etti.

Kaymakam Özcan “ O gün okul çıkışında benim karşıma çıkan Ece, isteklerini o kadar güzel dile getirdi ki, bu isteğe kayıtsız kalamadım. İstemenin de bir şekli vardır. Tepkili isterseniz olumsuzluk olur, uygun bir şekilde isterseniz olumlu olur. İmkanlarımıza baktık ve Ece’nin istediği projeksiyon makinesini aldık. Hayırlı olsun“ dedi.

Kaymakam Feyzullah Özcan’a teşekkür maili atan Elif Ece’nin annesi Zahide Kurtulmuş, mesajında “ 8 Ekim Salı günü Peyami Safa İ.Ö.O koridorunda karşılaşmış ve kızım Elif Ece'ye 1-D sınıfı için projeksiyon sözü vermiştiniz. O kadar mutlu oldu ki... Sınıfta arkadaşlarıyla birbirlerine sarılıp bu haberi kutlayışlarını görseniz ağlardınız. Sanki biri gelmiş ve oyuncakçıdaki bütün oyuncakları sınıfa bağışlamış... Kızım ve arkadaşları sınıflarını güzelleştirmek için çok uğraşıyorlar. Elif Ece Kurban Bayramı’nı iple çekiyor, bayramda topladığı paralarla sınıfa beyaz yazı tahtası alacakmış. Velilerle aramızda para toplayıp sınıfa masa örtüleri, perdeler ve bilgisayar aldık, sınıfımızı boyattık, dolap sipariş ettik (dolap parasını da henüz toplayamadık. Fakat projeksiyona paramız yetmeyecekti o yüzden çok sevindiler tekrar tekrar birbirlerine sanki yeni duymuş gibi söylüyorlar - Duydun mu? Kaymakam amca bize projeksiyon gönderecekmiş. Çok mutlular bugün herkes sizin için resim yaptı.” diye yazdı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin kendisi için yaptığı resimlere teşekkür eden Kaymakam Özcan, öğrenci Elif Ece ve Fatih’le beraber resimleri inceledi ve onların mutluluklarına ortak oldu. Projeksiyon cihazı, perde ve ses sistemini sınıfına kazandıran Elif Ece, bu davranışıyla büyüklere örnek oldu.

Tevfik Erk / İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: