Sancaktepe’de giyim atölyesi ve bilgisayar sınıfı açıldı

Sancaktepe Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlene törenle iki sınıf daha hizmet vermeye başladı.

Sancaktepe Halk Eğitim Merkezinde açılışı yapılan Bilgisayar sınıfı ve Giyim Atölyesi için tören düzenlendi. Düzenlenen törene Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Sancaktepe Kent Konseyi Başkanı İsmail Karabiber, Sancaktepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Savaş ,öğretmen ve kursiyerler katıldı.

Sancaktepe Halk Eğitim Merkezi ‘nin bu güne kadar 36 branşta 352 kurs açtığını söyleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Savaş Konuşmasında “ Bu güne kadar merkezimizde düzenlenen kurslara 5445 kadın,1513 erkek olmak üzere toplam 6958 kursiyer katılmıştır. Bu kursiyerler 36 braşta 352 kursa katıldı. Bu günde açılışını yapmış oldumuz Bilgisayar sınıfında 35 kursiyer, giyim atölyesinde 15 kursiyer eğitim alıyor. Sancaktepe ilçesinde çalışmalarımıza pozitif yaklaşımıyla bizlere güven veren Sayın Kaymakamımız Feyzullah Özcan’a , başkanımız sayın İsmail Erdem’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hüseyin Aydoğdu’a teşekkür ediyorum”dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen törene programları nedeniyle geç katılan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve Belediye Başkanı ismail Erdem’in gelmesiyle sınıfların açılışı yapıldı.

Kaymakam Feyzullah Özcan ve Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindekiler açılışı yapılan sınıfları gezdiler. Kaymakam Özcan , kurs öğretmelerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan İsmail Erdem, el işi el emeği ürünlerin pazalanması için gelen talepleri değerlendirmeye aldıklarını söyledi. Sancaktepe’nin mahallerinde seyyar pazarların oluşturulabileceğini bunun güzel bir teklif olduğunu belirtti.

Tevfik Erk / İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: