Sancaktepe’de, Huzur Toplantısı yapıldı

Sancaktepe Emniyeti, hem halkı bilgilendirmek hem de halkın sorunlarını dinlemek amacıyla “Huzur Toplantısı” gerçekleştirdi.

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal’ın da katıldığı Samandıra Kültür Merkezi’nde ki toplantıya ilgi yoğun oldu. Toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Fahri Görer, Sancaktepe emniyetinin verdiği hizmetlerden bahsetti. “Huzur toplantısı vesilesiyle Sancaktepe’linin güvenini pekiştirmeyi amaçlıyoruz” diyen Görer, slayt gösterisi eşliğinde bilgiler sundu.

SUÇLARIN %80’İ AYDINLATILDI

Sancaktepe Emniyeti’nin 447 personeli olduğu dile getirilirken, çoğu önleyici hizmetlerde olmak üzere 44 araç olduğu belirtildi. Ayrıca öğrencilere tarihi yerlerin gezdirilmesi, polis haftasında yardım paketleri dağıtılması gibi sosyal projelerin önemine değinildi. Görer’in açıkladığı verilere göre, 2011 yılında şahsa karşı işlenen suçların %80’i aydınlatılmış durumda. 2010 yılında ise bu sayı %85. Şahsa karşı işlenen suçlarda ise geçen seneye göre artış olduğu kaydediliyor.

Reklam
Reklam

SANCAKTEPE GÖZETLENİYOR

Görer, ayrıca 16 ayrı noktada, 53 adet MOBESE kameralarının bulunduğunu belirtti. Müdür Yardımcısı Görer, Sancaktepe Emniyeti’nin öncelikli 2012 yılı hedefinin motorize ekipler ve Mobese kameralarının artması olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz