Sancaktepe’de, Meşeli Park açıldı

Sancaktepe, Meşeli Parkın açılmasıyla yeni bir parka daha kavuştu.

Sancaktepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yürüttüğü kısa bir çalışmanın sonunda tamamlanan Fatih Mahallesi Meşeli Parkı açılış töreni mahalle sakinlerinin ve protokolün katılımıyla yapıldı.

19 Temmuz Perşembe günü yapılan açılışa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul Milletvekilleri Prof. Dr. Muhammed Çetin, Osman Boyraz, Belma Satır, Kaymakam Feyzullah Özcan, Meclis Üyeleri, Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe’yi marka şehir yapmak ve yaşanabilir bir çevreye kavuşturmak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Başkan Erdem,” Özellikle hanım kardeşlerimin şöyle temiz, nezih yeşil alanlara, parklara ne kadar ihtiyaçları olduğunu biliyorum. Temiz ve asude bir mekânda çocuklarıyla, komşularıyla temiz hava alıp çaylarını yudumlamak onları çok mutlu edecektir. Bu yüzden tüm hanım kardeşlerime diyorum ki, çocuklarınızla, komşularınızla rahatlıkla gelebileceğiniz, sağlık için çeşitli spor aletleriyle spor yapabileceğiniz bir mekânınız var. Huzur ve güvenli bir şekilde buraya gelerek stresinizi atabilirsiniz” şeklinde konuşmasını sürdürdü. Erdem, Sancaktepe’ye yapılan hizmetlerden ve çalışmalara kısaca değindi. Konuşmaların ardından protokol berberce açılış kurdelesini keserek parkı gezdi.

Reklam
Reklam

Fatih Mahallesi Meşeli Parkı

Sancaktepe Belediyesinin kendi imkânlarıyla ve personeli tarafından yapımı tamamlanan Meşeli Parkı’nda yürüyüş alanları, jimnastik aletleri, masalar bulunuyor. Güneş enerjisi ile çalışan aydınlatma çalışmaları ile de, ziyaretçilerin akşam saatlerinde de park alnından maksimum düzeyde yararlanması amaçlandı. Parkta ayrıca futbol, voleybol ve basketbol oyananabilecek birde saha bulunuyor.

Başta Fatih Mahallesi sakinleri olmak üzere tüm Sancaktepeliler, aileleriyle birlikte boş vakitlerini değerlendirebileceği, günlük iş ve yaşam stresinden uzaklaşıp nefes alabilecekler. Görevlendirilen bir bekçi tarafından güvenliği ve bakımı sağlanacak parkta bulunan oturma gruplarında mahalle sakinleri hoşça vakit geçirebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: