Sancaktepe’de öğrenciler fotoğraf çercevesi dizayn ediyor.

Tolga Çınar Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencileri kağıtlardan küpe yapıyor, fotoğraf çercevesi dizayn ediyor.

Sancaktepe ‘de düzenlenen etkinlikte Tolga Çınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri açtıkları standt ile ilgi çektiler.

Tolga Çınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Girişimcilik Kulübü bünyesinde kurulan “TOLÇIMES GENÇ BAŞARI ŞİRKETİ” öğrencilerin el becerilerini geliştirip yaratıcılıklarını keşfederek bunu ürüne ve paraya dönüştürmeyi ve öğretmeyi hedefliyor.

İl Milli Eğitim Müdürlü ve Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından desteklenen bir proje çerçevesinde Danışman öğretmen Muhterem EFE önderliğinde Aralık 2012 tarihinde kurulan TOLÇIMES GENÇ BAŞARI ŞİRKETİ standtalarındaki sergiledikleri ürünler Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’ın dikkatini çekti.

Reklam
Reklam

Çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Özcan’a ilgilendiği ürünler hakkında danışman öğretmen Muhterem Efe kısaca bilgilendirme yaptı. Danışman Öğretmen Efe ” Şirket çalışanları ince şeritler halinde kesilmiş renkli kağıtları kıvırıp şekillendirerek küpeler tasarlayıp fotoğraf çerçeveleri dizayn ediyor. Yapılan ürünler, okulda açılan standta vefacebook sayfasında tanıtımı yapılarak satılmaktadır.”dedi.

Daha sonra Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ile birlikte etkinliğe katılan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ,İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ürünleri beraber incelediler ve çalışmaları memnunlukla karşıladıklarını belirttiler.

Tevfik Erk / İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: