Sancaktepe’de “ tüketici “semineri

Sancaktepe Geliştirme ve Eğitim Derneği ve Tüketiciler Birliği iş birliği ile düzenlenen “ Tüketici Hakları Eğitimi” semineri yapıldı.

Sancaktepe Geliştirme ve Eğitim Derneği ve Tüketiciler Birliği iş birliği ile düzenlenen “ Tüketici Hakları Eğitimi” semineri yapıldı.

Kısa adı SANGED olan Sancaktepe Geliştirme ve Eğitim Derneği, Sancaktepe ilçesinde önemli bir konuya dikkat çekti. Temel tüketici hakları bilgisinin yanı sıra, tüketicilerin şikayetçi olması ve neler yapılası konularında bilgi sahibi olunmasınıı sağlayabilecek bir seminer düzenledi. Sancaktepe ilçesinde tüketici bilincinin gelişmesine katkı sunan Sancaktepe Geliştirme ve Eğitim Derneğinin bu girişimi seminere katılanlar tarafından olumlu bulundu..

Reklam
Reklam

Sancaktepe Geliştirme ve Eğitim Derneğinin düzenlediği eğitim seminerinde tüketicinin temel hakları ele alındı. Eğitim seminerine Sancaktepe Mahalle Muhtarları,Sancaktepe Belediye Zabıtası,Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü,Sancaktepe Geliştirme ve Eğitim Derneği üyeleri katıldı.

Aktif bir sunum içinde gerçekleşen seminerde, ürünlerde garanti,ayıplı mallar,satış etiketi ve nasıl şikayetçi olunması konuları işlendi.

Semineri Tüketiciler Birliği Onur Kurulu Başkanı Aydın Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Cahide Pamuk verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz