Sancaktepe’de Turizm Haftası

15 – 22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle Sancaktepe Sarıgazi Ticaret Meslek Lisesi’n de bir dizi etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Arık, Sarıgazi Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Ayşe Yaprak, okul Müdürleri,öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlik ilkönce okulun konferans salonunda düzenlenen açılış konuşmaları ile başladı. Okul Müdürü Ayşe Yaprak yaptığı konuşmada “ Turizm İnsanların sürekli ikamet ettikleri, çalıştıkları ve her zamanki olağan ihtiyaçlarını karşıladıkları yerlerin dışında seyahatleri ve buralardaki genellikle turizm işletmelerinin ürettiği mal ve hizmetleri talep ederek geçici konaklamalarından doğan olaylar ve ilişkilerin bütünüdür. Turizm milyonlarca insanı tüketici ve üretici olarak ilgilendirir. Turizm, gelişmemizin itici ve sürükleyici bir sektörüdür.”dedi.

Reklam
Reklam

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ise yaptığı konuşmada Turizmin önemine değindi. Sarıgazi Ticaret Meslek Lisesi’ ne ilçe adına düzenledikleri etkinlikten dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Okul korosunun seslendiği şarkılar söylendi. Hazırlanan slayt gösteriminin ardından konferans salonunda düzenlenen etkinlik sona ermiş oldu. Okulun bahçesinde açılan stantlarda el emeği ürünler sergilerinken,hazırlanan yemekler misafirlere ikram edildi. Bahçeye kurulan mini sahnede gençler hünerlerini sergilerken birbirinden güzel şarkıları da seslendirdiler. Hazırlanan bir biririnden güzel yiyeceklerin ikram edilmesi etkinliğe katılanlar tarafından memnunlukla karşılanırken, havanın güzel olması ile birlikte gençlerin büyük coşku ile eğlendikleri görüldü.

Tevfik Erk / İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz