Sancaktepeli Hacer, Avrupa ikincisi oldu

Wushu Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Sancaktepeli Hacer Gülmez büyük bir başarıya imza atarak Avrupa ikincisi oldu.

Wushu Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Sancaktepe Belediyespor Kulübü sporcusu Hacer Gülmez büyük bir başarıya imza atarak Avrupa ikincisi oldu.

Romanya’nın Bükreş kentinde 8-15 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen Gençler ve Büyükler Wushu Avrupa Şampiyonasında 48 kilo genç bayanlarda Avrupa ikincisi olan Sancaktepe Belediyespor’lu Hacer Gülmez, aynı zamanda Sancaktepe İlçesinin Sporda Ülke genelinde büyük başarılara imza atan Yenidoğan Çok Programlı Lisesi öğrencisi. Wushu Milli Takım ve Sancaktepe Belediyespor Antranörü Mustan Özkaran “ Öğrencim ile gurur duyuyorum. Önemli bir başarıya imza attı”dedi.

Reklam
Reklam

Yenidoğan Çok Programlı Lisesi Müdürü Makbule Çiçek “ Okulumuz öğrencisi Hacer Gülmez, Romanya da yapılan Wushu yarışmasında Avrupa ikincisi oldu.Okulumuz 9-e sınıfı öğrencilerinden Hacer Gülmez'i , Milli Takım ve Sancaktepe Belediyespor Antranörü Mustan Özkaran'ı kutlar başarılarının devamını dileriz.”dedi.

Tevfik Erk / İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz