Sancaktepe'nin pehlivanları dünyaya iddialı çıkacak

Sancaktepe Belediyespor'a transfer olan ve 96 kiloda mücadele eden Serhat Balcı, İstanbul'da yapılacak dünya şampiyonasında...

Sancaktepe Belediyespor'a transfer olan ve 96 kiloda mücadele eden Serhat Balcı, İstanbul'da yapılacak dünya şampiyonasında kürsünün en üst basamağına çıkacağını iddia etti.
Ramazan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın sevincini birlikte yaşadıklarını belirten Serhat Balcı, Sancaktepe Belediyespor'a transfer olarak kendisi için üçüncü büyük sevinci yaşadığını söyledi.
Türkiye İkinci Ligi’nde mücadele eden Sancaktepe Belediyespor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Serhat Balcı, iyi bir oluşum gerçekleştirip Birinci Lig'e çıkmak için çalışacaklarını söyledi.
İstanbul 2011 Dünya Güreş Şampiyonası öncesinde milli takım adına güreşecek olan Serhat Balcı, 55 kiloda Ahmet Peker ve 60 kiloda Ersin Çetin'in de Sancaktepe Belediyespor'a imza atarak takımın gücüne güç kattıklarını söyledi.
Serhat Balcı kendilerini Sancaktepe Belediyesporlu yapan imzaları attan 66 kiloda Mehmet Özmuş, 84 kiloda Gökhan Yavaşer, 120 kiloda Yasin Kılıç ve 74 kiloda Yasin Bolat'ın da takım için iyi isimler olduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

DÜNYA ŞAMPİYONASINDA MADALYA BEKLİYORUZ
Sancaktepe Belediyespor Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, yapılan flaş transferlerle çifte bayram yaşadıklarını belirtirken öncelikle Ahmet Peker, Ersin Çetin ve Serhat Balcı’dan Dünya Şampiyonası’nda madalya beklediğini ifade etti.
Lisanslı sporcu sayısını 10 bin olarak hedeflediklerini söyleyen Başkan İsmail Erdem, ''Sporun her branşında başarılı olmak için gerekli yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yakın bir tarihte inşası hızla devam eden spor salonları ile yüzme havuzlarımızı tamamlayarak Sancaktepe’nin hizmetine sokacağız.'' diye konuştu.
Başkan Erdem gelişmekte olan Sancaktepe’nin sporda da marka şehir olacağının altını çizerken dünya şampiyonasında başarılı olan sporculara sürpriz ödüller ile mükafatlandıracaklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz