Sandal'ın Yeni Mezarlığı Perde Betonla Çevriliyor‏

Manisa nın Kula ilçesine bağlı Sandal beldesinde bulunan tarihi mezarlık ihtiyaca cevap veremez hale gelince,...

Manisa nın Kula ilçesine bağlı Sandal beldesinde bulunan tarihi mezarlık ihtiyaca cevap veremez hale gelince, Belediye Başkanı Rıfat Acar kolları sıvadı. Yeni mezarlık yapılması için çalışma başlattı.

Hayırseverlerin bağışladığı arsa etrafına 200 metre uzunluğunda ve 140 santimetre yüksekliğinde perde beton atma çalışmaları başladı. Yeni mezarlık alanına fidanlar dikilerek yeşillendirildi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Sandal Belediye Başkanı Rıfat Acar, katkısı bulunan hayırsever kişi ve kurumlara teşekkür etti. Yeni mezarlığın, beldenin 200 yıllık ihtiyacına karşılık vereceğini söyleyen Başkan Acar, yapımına başlanan mezarlık duvarı inşaatını ise kısa zamanda bitirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: