Sandık Görevlileri Için Hazırlanan Kumanya 'chp' Logosu Sökülerek Dağıtıldı

- İZMİR'de CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı'nın sandık görevlileri için hazırladığı kumanya, üzerinde parti amblemi söküldükten sonra dağıtıldı. İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde CHP ilçe

- İZMİR'de CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı'nın sandık görevlileri için hazırladığı kumanya, üzerinde parti amblemi söküldükten sonra dağıtıldı.
İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde CHP ilçe örgütü, sandık sorumlulularına dağıtmak amacıyla 'CHP' logosu koyup, 'Afiyet olsun' yazılı kumanyaları saat 11.00'da okul binalarına getirmeye başladı. Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı, oy kullanma işlemi sürerken 'CHP' logolu kumanyaların dağıtılmasının seçim yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu'na başvurdu.
Kurul, dağıtılan parti amblemli kumanyaların toplanması için karar aldı. CHP'liler, parti amblemini çıkararak kumanyaları dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: