Sandıklı’da Ramazan Bayramı Kutlandı

Afyonkarahisar’ın Sanıklı ilçesinde protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı. Sandıklı Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Kaymakam...

Afyonkarahisar’ın Sanıklı ilçesinde protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı. Sandıklı Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Kaymakam Ali Candan, Belediye Başkanı İsmail Elibol, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Mesut Şengül, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Düğün Sarayı’ndaki programdan sonra protokol üyeleri sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve devlet hastanesini ziyaret etti. Bayramlarını hastanede geçiren hastalara Sandıklı Belediyesi tarafından gül dağıtılırken, bayramlaşma belediyede devam etti.

Reklam
Reklam

Başkan Elibol her bayram olduğu gibi bu bayramda da çocuklara harçlık dağıttı. Sandıklı Belediyesi’ndeki bayramlaşma törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: