Sandıklı'da "termal Sağlık Turizmi Kongresi"

Sandıklı'da uluslararası katılımlı gerçekleştirilen "termal sağlık turizmi kongresi" gerçekleştirildi.

Sandıklı'da uluslararası katılımlı gerçekleştirilen "termal sağlık turizmi kongresi" gerçekleştirildi.

Sandıklı'da bir otelde gerçekleştirilen kongreye, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, yabancı konuklar ile bürokratlar katıldı.

Vali Balkanlıoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, yurt dışından 20 ülkeden gelen katılımcılarla "termal sağlık turizmi kongrelerini" gerçekleştirdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Afyonkarahisar'ın 4 ayrı bölgesinde termal enerji kaynağı, termal su olduğunu anlatan Balkanlıoğlu, "5 yıldızlı otel sayısı bakımından çok şanslıyız. Dünya'nın birçok bölgesine göre çok kaliteli ve güzel otellerimiz var. Hijyenik şartlarda sunulan hizmetler hem kaliteli hem de cilt güzelliği ve SPA bakımından hem de bir çok başta romatizma hastalıkları olmak üzere şifa kaynağı olan termal otellerimizde sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz" dedi.

Muhabir: Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz