Sandıklıspor Emrah Potuk’u Transfer Etti

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sandıklıspor, Fenerbahçe’ye transferi ile sıkça gündeme gelen Alper...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sandıklıspor, Fenerbahçe’ye transferi ile sıkça gündeme gelen Alper Pokut’un abisi ve Eskişehir Demirspor futbolcusu Emrah Potuk’u renklerine bağladı.

Sandıklı’ya, babası Mustafa Potuk ile gelen Emrah Potuk, Sandıklıspor Onursal Başkanı ve Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Eli bol ile buluştular. Yapılan görüşmede, geçen sezon Eskişehir Demirspor’da forma giyen Emrah Sandıklıspor ile anlaştı.

Orta saha ve sağ açık oynadığını belirte tecrübeli futbolcu, Sandıklıspor’a gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Baba Mustafa Potuk da, aile ailesi olarak transferi tamamladıklarını belirterek “Alper Fenerbahçe’ye, Emrah’da Sandıklıspor’a transfer oldu. Biz Afyonkarahisarlı bir aileyiz ve oğlumun burada olmasından mutluyum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz