Sandıklı'ya 3 Yeni Otel Müjdesi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Hüdai Kaplıcası'nın bulunduğu alana 3 adet 5 yıldızlı termal otelin kurulacağı, bunun için de Kültür ve Turizm

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Hüdai Kaplıcası'nın bulunduğu alana 3 adet 5 yıldızlı termal otelin kurulacağı, bunun için de Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan onay beklendiği bildirildi.

Sandıklı'ya 5 yıldızlı termal otel yapmak için proje oluşturan Antalya'daki özel bir firmanın yetkilileri, Belediye Başkanı İsmail Elibol'u makamında ziyaret etti.

Elibol, kabulünde, kendisini ziyaret eden firmanın yanı sıra Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile Antalyalı bir farklı firma tarafından 5 yıldızlı termal otel inşa etmek için proje hazırlandığını, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan onay beklendiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Sandıklı'nın son yıllarda termal turizmin göz bebeği haline gelmeye başladığını ifade eden Elibol, şöyle konuştu:

"Yeni yapılacak otellerle ilçe daha da büyüyecek. Açılacak 3 yeni otel sayesinde ilçemizde yaşayan bir çok işsize iş imkanı doğacak ve böylece evlerine ekmek parası götürebilecekler. İlçemiz yeni yapılan ve yapılacak otelleriyle, seralarıyla ve Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalarla günden güne gelişiyor. Her zaman bu tür iştiraklerin artması ve ilçemize yatırımcı getirebilmek için elimden geleni yapıyorum. İş adamı kimliğimizle yatırımcılarla aynı dili konuşuyoruz ve anlaşmamız kolay oluyor. Bu tür yatırımlarla Sandıklı daha da gelişecek, işsizlik azalacaktır. İlçemizde yatırım yapan tüm iş adamlarına her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz."

Muhabir: Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz