Sandy Kasırgası Devam Etti, 5 Uçak Seferi Iptal Oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) meydana gelen Sandy Kasırgası sebebiyle dün bu ülkeye yapılan 5 uçak...

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) meydana gelen Sandy Kasırgası sebebiyle dün bu ülkeye yapılan 5 uçak seferi iptal edilirken, bugün de karşılıklı olarak 5 sefer yapılamadı. Kalkış yapamayan New York yolcuları ile yetkililer arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin doğu kıyısını vuran Sandy kasırgası, bu ülkeyi olumsuz yönde etkiledi. ABD’ye dünyanın çeşitli yerinden yapılması planlanan birçok uçuş iptal edildi. Dün de İstanbul ile Washington ve New York arasında yapılan 5 uçuş yapılamazken, bugün de 5 sefer gerçekleştirilemedi. Uçağı iptal edilen yolcular ile THY yetkilileri arasında tartışma yaşandı. Yolcular rezervasyonlarını ileri bir tarihe alırken, bazı yolcular ise New York yerine Chicago ya da Los Angeles’e gitmeyi tercih ettiği görüldü.

Reklam
Reklam

Bugün iptal edilen seferler ise şöyle;

Uçuş Günü Uçuş No Kalkış Varış
30/10/2012 TK 8 Washington İstanbul
30/10/2012 TK 12 New York İstanbul
30/10/2012 TK 3 İstanbul New York
30/10/2012 TK 4 New York İstanbul
30/10/2012 TK 1 İstanbul New York

Fırtına sebebiyle uçağı iptal edilen Denis Jessy havalimanında ne yapacağını bilmediğini söyledi. Hiç kimsenin soruna çözüm bulmadığını dile getiren Jessy “Bana sadece ‘Hiçbir şey yapamayız. Chicago’ya gidebilirsiniz.’ diyorlar.” dedi.

Toplantıya katılmak üzere Los Angeles’e gittiğini aktaran Gökçe Temizaş, “Gittiğim yerde bir şey yokmuş. Bana hiçbir uyarı gelmedi. Dün fırtınayla ilgili haberlere baktım. Benim uçak iptal olmamış ama New York uçağı iptal edilmiş.” ifadelerini kullandı.

Uçağı iptal edilen başka bir yolcu ise yaşananlara tepki gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz