Sanica Boru Elazığspor: 3 - Trabzonspor: 1

Stat: Elazığ Atatürk Hakemler: Halis Özkahya, Selçuk Kaya, Asım Yusuf ÖzSanica Boru Elazığspor: Ivesa 5,...

Stat: Elazığ Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya, Selçuk Kaya, Asım Yusuf Öz
Sanica Boru Elazığspor: Ivesa 5, Orhan 5, Köksal 6, Bilica 6, Sedat 6, Adem 6, Sinan 7 (Dk. 79 Alberg), Mustafa 6 (Dk. 76 İvan Sezar), Serdar Gürler 7, Sane 6, Jervis 5 (Dk. 63 Mehmet Çakır)
Trabzonspor: Onur 5, Celustka 3, Mustafa 3, Zeki 3, Emerson 3 (Dk. 72 Volkan Şen ?) , Aykut 3 (Dk. 46 Alanzinho 3), Colman 3, Olcan 3, Halil 3, Adrian 3, Vittek 3 (Dk. 80 Sapara 5)
Goller: Dk. 42 Sinan, Dk. 78 Köksal, Dk. 85 Serdar (Sanica Boru Elazığspor), Dk. 90 Sapara (Trabzonspor)
Kırmızı kart: Dk. 61 Celustka (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 80 Bilica, Dk. 88 Sedat (Sanica Boru Elazığspor), Dk. 80 Volkan Şen (Trabzonspor)

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan maçta Sanica Boru Elazığspor, konuk ettiği Trabzonspor'u Sinan, Köksal ve Serdar'ın golleriyle 3 - 1 mağlup etti. Trabzonspor'da Celustka 61. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, tek golünü ise serbest vuruştan Sapara kaydetti.

57. dakikada Trabzonspor atağında sağ kanattan Olcan ceza alanına girdi, daha uygun pozisyonda bulunan Alanzinho'ya çıkardığı pasta topu önünde bulunan bu futbolcu yerden vurdu ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

78. dakikada Trabzonspor'dan Adrian'ın ceza alanı dışından sert vuruşunda, kaleci Ivesa topu uzanarak çeldi ve ardından da kontrol ederek gole izin vermedi.

78. dakikada Sanica Boru Elazığspor farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada sonradan oyuna giren Mehmet Çakır'ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Köksal, yaptığı plase vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2 - 0.

85. dakikada Sanica Boru Elazığspor farkı üç'e çıkardı. Bu dakikada ani bir çıkış yapan ve Adem'in uzun pasında topla buluşan Serdar, meşin yuvarlağı uzun süre taşıdı ardından da ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3 - 0.

Reklam
Reklam

90. dakikada Trabzonspor serbest vuruştan bulduğu golle farkı ikiye indirdi. Bu dakikada ceza alanı önünde kazanılan serbest vuruşu Sapara kullandı ve yaptığı plase vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3 - 1.

Karşılaşma da Sinan, Köksal ve Serdar'ın golleriyle 3 - 1 Sanica Boru Elazığspor'un üstünlüğünde sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: