Sanica Boru Elazığspor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına...

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan idmanda oyuncuların Fenerbahçe beraberliği ardından gelen Trabzonspor galibiyeti nedeniyle morallerinin yerinde olduğu gözlendi.

VURAL: KASIMPAŞA MAÇI ÇOK KRİTİK

Cumartes günü deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın oldukça kritik olduğuna vurgu yapan Yılmaz Vural, "İkinci yarıya iyi başladık. Kasımpaşa maçı çok kritik karşılaşma. Bu puan mücadelesinden umarım gülen taraf biz oluruz." dedi.

Reklam
Reklam

Kasımpaşa’nın 29 puanla ligin beşinci sırasında olduğunu belirten tecrübeli hoca, Kasımpaşa’nın zenginler kulübü olduğunu ve istediği transferleri yaptığını kaydetti.

FUTBOLCULAR: KASIMPAŞA MAÇINDAN ÜÇ PUANLA AYRILACAĞIZ

Tarbzonspor maçında güzel oyununu attığı gol ile süsleyen Serdar Gürler, "Ligin ikinci yarısına çok iyi başladık. Trabzonspor maçından da galibiyetle ayrıldık. Bu hafta geçen haftaki performansımızı devam ettirmek istiyoruz. Kasımpaşa maçından üç puanla döneceğimize inanıyoruz." dedi.

Elazığsporlu Pascal ise, ligin ikinci yarısına Fenerbahçe ve Trabzonspor maçları ile iyi başladıklarını böyle devam ederlerse iyi yerde olacaklarını ifade etti.

Takımdan ayrılacağı yönünde gelen soruya Pascal ise şu cevabı verdi:
"Şuan net bir şey yok görüşmelerimiz devam ediyor. Şuan Elazığspor ile antrenmanlara çıkmaya devam ediyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: